Vårruset som gick av stapeln den 27 maj fick stort deltagande. Vädret var fint och det kom många till korvlunchen. Även soppan till kvällen fick stort deltagande .Det dukades till ca 80 personer. 

Midsommarafton klarade vi också med sol även om det såg litet grått ut till att börja med. Dansen runt stången leddes av Ronnie som brukligt och så blev det lekar för barnen och bullar, så klart. Vi håller oss till traditionerna.

Tyvös midsommarfirande är sedan ett par år förlagt till midsommardagen, vilket verkar vara ett bra beslut för det var rusning till de uppdukade borden, och fler fick snabbt ställas ut. 

Årsmötet besöktes endast av hälften av hushållen.  Vad som avhandlades kommer att läggas ut här på hemsidan senare, i form av årsmötesprotokoll 2017. 

Den gemensamma grillkvällen i stora badviken var välbesökt och vi hade ett underbart väder och även havsvattnet hade uppnått normal sommartemperatur. Allting var gott och trevligt och vi får tacka våra arrangörer som tar på sig att fixa allt detta. Dom handlar och fixar och bär och släpar. Tack  Nenne och Calle med medhjälpare. 

Höstrusket med efterföljande kräftskiva blev, trots alla  olika väderleksrapporter, som utlovat heldagsregn, en perfekt dag för de tyvöbor som anmält sig till städningen. Över 70 personer anmälda och nästan 30 barn. Varmt väder, ingen blåst, men mulet,  som nog de flesta som jobbade tungt, var glada för. Även kvällen i pavven med kräftor fortlöpte utan regn. Det blev litet oro i  "lunchlägret" när det blev totalt strömavbrott precis som ca 200 korv skulle kokas och 60 koppar kaffe byggas. Den kom inte tillbaka förrän vid 11.30 men det ordnades fram gasol och grill, och allt löste sig till det bästa.